Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

User Profile

User Profile

Profile Avatar
Xe Thuê Daklak Anh Cường
*******
*******, ******* *******
*******
******* ******* *******
Shady Bridal là một trong những studio chụp ảnh cưới đẹp rẻ ở TP HCM và hàng đầu Việt Nam. Vậy hãy để top10tphcm gợi ý cho bạn top 10 studio chụp ảnh cưới đẹp và nổi tiếng nhất TP HCM nhé! Album cưới luôn là vấn đề mà các cặp đôi rất quan tâm, đây được xem như một kỷ vật quan trọng lưu lại những khoảng khắc, những kỷ niệm hạnh phúc nhất và kể nên câu chuyện tình yêu của mình. Tại các thành phố lớn, người ta có thể tìm thấy studio cưới chuyên dụng mà chỉ chụp đám cưới và có thể có các hãng lớn được trang bị với make-up, làm tóc và đã sẵn sàng váy cưới cho các cô dâu. Chụp một đám cưới là mệt mỏi và các nhiếp ảnh gia tiếp thêm sinh lực bằng cách liên tục tìm kiếm các góc tốt và cơ hội cho những bức ảnh đẹp. Chụp ảnh cưới là chụp ảnh các hoạt động liên quan đến lễ cưới Bao gồm các bức ảnh của các cặp vợ chồng trước khi kết hôn, cũng như các hoạt động trong lễ cưới như ăn cỗ, tổ chức lễ… Chụp ảnh cưới là các nỗ lực về công nghệ cũng như nỗ lực của các studio và các nhiếp ảnh gia độc lập. Qua thông tin của Phòng Văn hóa thông tin Hội An, những nhà mà các bạn trẻ trèo lên mái ngói để chụp hình chủ yếu là các nhà 92, 150, 158 và nhà 166 trên đường Trần Phú, các nhà này đã có hư hỏng một số cấu kiện. Dù vậy, thời gian gần đây, có một số studio chụp ảnh cưới đã đưa các cặp đôi lên tận nóc các ngôi nhà trong khu phố cổ Hội An để chụp ảnh rất phản cảm. Qua bức ảnh có thể thấy Đàm Thu Trang dành rất nhiều tình thương cho con riêng Cường đô la. Những lần Subeo được bố Cường đưa đi nước ngoài chơi thì mẹ Trang luôn chăm sóc cẩn thận, chu đáo cho cậu bé. Từ sau khi cặp đôi đính hôn vào đầu năm 2019, chân dài Next Top hiện đã chuyển về sống cùng nhà với Cường đô la để tiện chăm sóc bé Subeo. Các bạn muốn thể hiện một câu chuyện vào album ảnh, hoặc một ý tưởng riêng, các bạn cần liên hệ và trao đổi với nhân viên tư vấn của Mona Studio trước 20 ngày cho công tác chuẩn bị. Nếu chậm hơn khoản thời gian đó, Mona Studio sẽ thực hiện bộ ảnh của bạn theo phong cách riêng của Mona Studio. Ngoài ra, chúng tôi nỗ lực tạo ra các gói chụp hạn chế phát sinh tối đa, nhằm giúp quý khách có kế hoạch tốt nhất cho chuyến đi của mình, trên tinh thần trao đổi thẳng thắng và rõ ràng, không để khách hàng cảm thấy mơ hồ trong các khoản phát sinh. Tham khảo thêm studio ở đà nẵng bài viết để xem

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Minutes from CAE Spring 2013 Meeting:

The spring meeting was called to order by President Brian Amoroso at 6:30PM. A lecture was given by Dr. Hank Schiffman and the lecture topic was “The Potentials of Non-Surgical Retreatment.”

Dr. Balla presented the minutes of the meeting and the following was covered:

  • Mr. John Pintoro from Global spoke regarding the new LED light that is available that eliminates cords. He went over pricing and warranty. 
  • UConn post-graduate residents were well represented, Dr.Safavi could not attend. The UConn Endo Association paid for their dinners. 
  • Dr.Ken Sunshine will be replaced by Dr. Craig Herschberg from NJ as the District II Director. In 2016 the position returns to CT so we need to start thinking about someone for that position. 
  • Every few years we are required to certify our x-ray units. CT requires that be done by a radiation physicist. Forms were made available with the name of a physicist that had come highly recommended by a CAE member. Information is also available by e-mailing Dr. Amoroso. 
  • Lunch & Learn concept was discussed for November 13, 2013 for the upcoming CSDA meeting.

Nominating Committee proposed Dr. Robert Balla assume position of V.P./President & Dr. Ema Cabral Burke be nominated for Secretary/Treasurer. Nominations were entertained on the floor and were unopposed. Both Dr. Robert Balla & Dr. Ema Cabral Burke were elected to those respective positions of the CAE. (23 members were present and 6 proxy votes were secured to yield a quorum).

Dr. Balla made announcement about AAE convention in Hawaii that was the week to follow April 16th – 20th.

Dr. Balla discussed Mission of Mercy that was to be held June 7th and 8th 2013 at the Webster Bank Arena in Bridgeport, CT. Dr. Bruce Cha would be in charge of the endodontic clinic. Dr. Cha urged people to volunteer as more help was still needed and recommended doctors bring their own staff as staff is not allowed to sign up without their dentist. Dr. Cha also thanked the many UConn residents who participated in the 2012 Mission of Mercy. 5 chairs were being supplied by Sybron Endo & 5 chairs were being supplied by Dentsply. Dr. Phillip Mascia & Dr. Balla both spoke about how rewarding it was for them and their staff to participate in the MOM. The hope is that more endodontists would volunteer in 2013 so that fewer general dentists would be performing endodontics.

President Balla in conjunction with the Hartford Dental Society has secured Dr. Martin Trope for the 2014 Spring meeting on April 8th, 2014.

Newly elected President Balla thanked Dr. Brian Amoroso for his excellent job as past president of the CAE. Dr. Amoroso was recognized with a plaque for his dedication and unselfish service & leadership to the CAE.

President Robert Balla gave a heartfelt speech about how he has been practicing in CT for 24 years and has always felt welcome and how honored he is to accept the position of president of the CAE.

And for the Treasurer’s report: The beginning balance as of April 10, 2013 was $6761.90 and the ending balance as of today October 23, 2013 is $7690.21.

The Spring Meeting was adjourned at 9:30PM and motion was accepted.

Dr. Ema Cabral Burke.

Asset 1 Asset 2 Asset 3 Asset 4 Asset 5