Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

User Profile

User Profile

Profile Avatar
andyvn
*******
*******, ******* *******
*******
******* ******* *******
Một trong những điều làm anh day dứt nhất là sự ra đi của cha anh khi ông mới 60 tuổi. Và rồi quyết tâm của anh cũng được đền đáp bằng một suất học bổng nghiên cứu về y học gia đình.


BS. Hiệp kể, mỗi lần khám ở bệnh viện, anh đều cảm thấy bất lực khi không làm tròn vai” của một người bác sĩ. Bệnh nhân quá đông, bác sĩ y tá làm việc liên tục mà không xuể. Tôi không muốn làm những gì đã có sẵn, lúc nào tôi cũng có ý nghĩ cần phải thử thách bản thân, xem khả năng của mình đến đâu”, TS. Hiệp nói. Vỏn vẹn 2 tháng trời du học nhưng đã thắp lên trong tâm trí chàng thanh niên ấy một khát khao đến cháy bỏng là phải quay lại đây để tiếp tục theo đuổi giấc mơ y khoa.


Không phụ lòng tin của các thầy, anh đã xuất sắc bảo vệ thành công luận án tiến sĩ. Đây là kết quả một công trình nghiên cứu đồ sộ của BS. Nguyễn Thanh Hiệp trên 1.600 bệnh nhân suy thận mạn. Một con đường dài với niềm khát khao để mỗi người dân Việt đều được tiếp cận với chăm sóc y tế cơ bản một cách dễ dàng nhất, được tiếp cận với nền y học tiên tiến nhất. Không chỉ khách sạn 5 sao mới có những bữa ăn tiền triệu, một số nhà hàng phục vụ món bò nướng đẳng cấp ở Hà Nội cũng không kém phần long trọng.


Tuy nhiên, những ý kiến trái chiều cũng không ít, bởi có người cho rằng, đây chỉ là hình thức khoe mẽ cuộc sống. "Nhìn chung là xuất sắc với khẩu vị của em. Tuy nhiên là vì không hảo ngọt nên không thích món tráng miệng và khoai nghiền em thích ăn kiểu mịn nên hơi buồn chút thôi", thực khách này cho biết. Những món ăn được liệt kê cho thấy, sau món bánh mì đen với 4 loại bơ ăn kèm, ác món lần lượt là carpaccio cá ngừ, gan vịt áp chảo, súp bí đỏ, đuôi tôm hùm nướng, thăn bò black angus và tráng miệng chocolate trắng.


Dân trí Một bữa ăn tiền triệu, thậm chí là hàng chục triệu đồng không phải ai cũng đã từng thưởng thức. Áo thun đôi, đồng phục gia đình - Sự đồng điệu về thời trang và tình cảm. Các đơn vị dự thi phải trải qua 3 phần thi: Phần thi chào hỏi về CLB có thời gian là 5 phút, giới thiệu những nét chính của địa phương, tên CLB, số lượng thành viên, hoạt động nổi bật của CLB.


Theo đó, đây là sự kiện nghiêm trọng vì đã có quyết định khởi tố của Bộ Công an nên HĐQT không thể thông qua đề nghị này. Tuy nhiên, giống như các cuộc đại hội cổ đông gần đây của Eximbank, tranh cãi tiếp tục nổ ra giữa những nhóm cổ đông lớn tại nhà băng khiến các nội dung theo tờ trình công bố trước đó vẫn chưa được đem ra bàn luận và thông qua.

Xem thêm chi tiết về 

đồng phục đi biển đà nẵng ở web  Tìm hiểu thêm về đồng phục andy

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Minutes from CAE Spring 2013 Meeting:

The spring meeting was called to order by President Brian Amoroso at 6:30PM. A lecture was given by Dr. Hank Schiffman and the lecture topic was “The Potentials of Non-Surgical Retreatment.”

Dr. Balla presented the minutes of the meeting and the following was covered:

  • Mr. John Pintoro from Global spoke regarding the new LED light that is available that eliminates cords. He went over pricing and warranty. 
  • UConn post-graduate residents were well represented, Dr.Safavi could not attend. The UConn Endo Association paid for their dinners. 
  • Dr.Ken Sunshine will be replaced by Dr. Craig Herschberg from NJ as the District II Director. In 2016 the position returns to CT so we need to start thinking about someone for that position. 
  • Every few years we are required to certify our x-ray units. CT requires that be done by a radiation physicist. Forms were made available with the name of a physicist that had come highly recommended by a CAE member. Information is also available by e-mailing Dr. Amoroso. 
  • Lunch & Learn concept was discussed for November 13, 2013 for the upcoming CSDA meeting.

Nominating Committee proposed Dr. Robert Balla assume position of V.P./President & Dr. Ema Cabral Burke be nominated for Secretary/Treasurer. Nominations were entertained on the floor and were unopposed. Both Dr. Robert Balla & Dr. Ema Cabral Burke were elected to those respective positions of the CAE. (23 members were present and 6 proxy votes were secured to yield a quorum).

Dr. Balla made announcement about AAE convention in Hawaii that was the week to follow April 16th – 20th.

Dr. Balla discussed Mission of Mercy that was to be held June 7th and 8th 2013 at the Webster Bank Arena in Bridgeport, CT. Dr. Bruce Cha would be in charge of the endodontic clinic. Dr. Cha urged people to volunteer as more help was still needed and recommended doctors bring their own staff as staff is not allowed to sign up without their dentist. Dr. Cha also thanked the many UConn residents who participated in the 2012 Mission of Mercy. 5 chairs were being supplied by Sybron Endo & 5 chairs were being supplied by Dentsply. Dr. Phillip Mascia & Dr. Balla both spoke about how rewarding it was for them and their staff to participate in the MOM. The hope is that more endodontists would volunteer in 2013 so that fewer general dentists would be performing endodontics.

President Balla in conjunction with the Hartford Dental Society has secured Dr. Martin Trope for the 2014 Spring meeting on April 8th, 2014.

Newly elected President Balla thanked Dr. Brian Amoroso for his excellent job as past president of the CAE. Dr. Amoroso was recognized with a plaque for his dedication and unselfish service & leadership to the CAE.

President Robert Balla gave a heartfelt speech about how he has been practicing in CT for 24 years and has always felt welcome and how honored he is to accept the position of president of the CAE.

And for the Treasurer’s report: The beginning balance as of April 10, 2013 was $6761.90 and the ending balance as of today October 23, 2013 is $7690.21.

The Spring Meeting was adjourned at 9:30PM and motion was accepted.

Dr. Ema Cabral Burke.

Asset 1 Asset 2 Asset 3 Asset 4 Asset 5